BESPLATNA DOSTAVA

Dostava za sve narudžbe je besplatna za područje cijele Hrvatske. Roba se šalje sa skladišta uvoznika opreme ili sa našeg skladišta u Kutini, A.Mihanovića 25.

Sve narudžbe zaprimljene/uplaćene radnim danom do 12 sati bit će poslane na isporuku tijekom istog dana a dostavljene u roku nekoliko radnih dana.

DOSTAVNA SLUŽBA

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, kartično ili paypal-om), ako uplatu zaprimimo do 12 sati.

BRZA ISPORUKA UZ PRAĆENJE NARUDŽBE

Ako roba ne stigne u očekivanom periodu (2-5 radnih dana od isporuke, prema pravilniku dostavne službe), pošaljite nam email na info@malotrosi.com kako bi poduzeli potrebne mjere. Za narudžbe na otoke dostava u pravilu traje nešto duže (3-5 radnih dana).

OSTALI UVJETI:

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.