Uvjeti poslovanja

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja.

Prodavatelj je obrt SF klima,grijanje, Hrvatska, Krajni korisnik je posjetitelj ovih stranica, a kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem kreditne kartice, opće uplatnice/virmana ili internet bankarstva.

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, kartično), ako uplatu zaprimimo do 12 sati. Ukoliko ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 12 sati.

MaloTrosi.com je registrirana domena obrta SF klima,grijanje

REGISTRACIJA I NEWSLETTER

Prilikom registracije svaki korisnik ima mogućnost prijave na naš newsletter.

Ako niste registrirani korisnik odnosno kupac, a ipak želite primati naše obavijesti, možete se prijaviti na naš newsletter koji se nalazi u donjem dijelu početne stranice.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina MaloTrosi.com (SF klima,grijanje) vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: info@malotrosi.com

Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA 

SF klima,grijanje se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici SF klima,grijanje i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.  Saznajte više i o našoj politici privatnosti.

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA (vrijedi od 1.11.2014.)

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite myPOS – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.


Informacije o obrtu:

SF klima,grijanje
A. Mihanovića 25
44320 Kutina, Hrvatska

Adresa elektroničke pošte:
info@malotrosi.com

Info telefon:
+385 98 730 650

IBAN: HR1623400091150129814

Radno vrijeme
Webshop je otvoren za narudžbe od 0-24, a pitanja vezana uz web kupovinu možete slati na email info@malotrosi.com